Western Redwood-ceder

fra Nordvest-Amerika er et solid treslag som tåler fuktighet svært godt.

Hva gjør Ekte Ceder til riktig byggemateriale for ditt neste prosjekt? Vel, for det første er dette et høyt aktet, holdbart trevirke med naturlig motstandsdyktighet mot råte, forfall og insektangrep, noe som betyr at alt du bygger med dette treverket vil vare lenger og krever mindre vedlikehold.

enovert03-300x224

Western Red Wood Ceder (Thuja Plicata)

SKJØNNHET – Estetisk, det er egentlig ingen erstatning for den naturlige skjønnheten til Ekte Ceder. Yret med desidert skarpe, men ypperlig rike, tonale egenskaper, kan Ceder skape sublime utendørs helligdommer, omringe tradisjonelle hjem med innredninger, provosere enestående arkitektur og inspirere innovative interiører. Tenk deg – alt som dynamikk pakket inn i en vakkert byggemateriale! Ikke rart Ekte Ceder er en designers drøm.

ALLSIDIG – Western Red Ceder er bane og harpiks fri. Hvilket betyr at det er ideelt for å akseptere og holde et bredt spekter av vakre utførelser inkludert elegante mørke flekker, shabby chic blekemidler, tradisjonelle solide farger og naturlige vakre overflater. Ekte Ceder tilbyr også et bredt spekter av trelast dimensjoner, overflatestrukturer og karakterer. Ergo, uansett hvilken effekt du ønsker å oppnå er Ceder en tresort for deg.

enovert04-300x224

BÆREKRAFTIG – Uavhengige undersøkelser viser at når det kommer til miljøprestasjoner er Ceder bedre enn syntetiske produkter på alle måter. Mens andre byggevarer genererer klimagasser, så fjerner Ceder faktisk klimagasser fra atmosfæren. I motsetning til murstein, sement og kompositter, er Cedar fornybar og biologisk nedbrytbar. I tillegg er Ceder hentet fra de mest bærekraftige skogbrukene i verden.

Andre dimensjoner og profiler kan leveres etter avtale. Profiler etter tegning kan produseres.

https://www.youtube.com/watch?v=qC0AP32zWlc

Faktaboks Ceder, Western Red

Botanisk navn Thuja Plicata
Opprinnelse Canada
Fuktinnhold Ovntørret til ca. 14% +/- 2%
Vekt Ca. 400 kg/m3
Farge Lys rødgul
Forventet funksjonstid 50 år
Formstabilitet 1 (skala 1-5, hvor 1 er best)
Fargeuttrekk Sjeldent (f.eks. på murer)
Profil Liste
Dimensjoner
XTwood Nei