FLERE GENERASJONER MED TRELAST

Når du velger Norwood får du flere generasjoner med trelasterfaring. Vi leverer miljøvennlig, vedlikeholdsbesparende treverk.
Norwood gir deg selvfølgelig gode råd både når det gjelder materialvalg og dimensjoner for jobben du skal ha gjort.

Vi leverer Sibirsk Lerk, Cumaru, Eik, og Amerikansk Redwood Ceder. Miljøvennlig og vedlikeholdsbesparende treverk!

Med vårt store lagerutvalg og mulighet for å produsere spesialprofiler på bestilling, kan vi dekke ethvert behov for godt og riktig trevirke.

NORWOODS HISTORIE

Norwood ble stiftet i 1978 av Arne N. Syversen. Den gang var det import av furugulv og overflatebehandling som var det primære salget. Etterhvert ble dette utviklet til mere overflatebehandling som gummitett og navnet Bio – Safe ble stiftet.

 

Etter en del års drift med strålende salg av Bio-Safe og furu gulv, fikk han tilbudet om å være med å introdusere Sibirsk Lerk som bygge materiale i Norge. Året var 1995. Syversen sier at: hadde han den gang vist hvor vanskelig det skulle bli, er han ikke på at utfallet av forespørselen hadde blitt den samme.

 

Den gang da var Norwood alene på markedet i Norge av import av denne typen trevirke, men som Syversen sa: Om noen ønsker å gjøre det samme, er det bare å sette i gang. Men jeg tror neppe noen aner hvor mye som skal til for å få det hele i havn i Norge.

 

1. April 2011 kjøpte Hønefoss Brug A/S alle aksjene i Norwood A/S, da ønsket gründer Arne N. Syversen å gå over i pensjonistenes rekker i en alder av 76 år, og 15 år med import av den sibirske lerken.

Norwood kan se tilbake på mange flotte signalbygg over hele Norges land, men også til de små og mellomstore prosjekter. Norwood A/S driver videre i samme ånd som tidligere, men i en nyere tid. Vi importerer hovedsakelig Sibirsk Lerk og Clips til skjult skruing, men har også i siste åra begynt å ta inn både Cumaru, Eik, og Amerikansk redwood ceder.

IMG_4316
DSC02109-650x400
ss

Dette merket symboliserer virksomheten ved Norwood A/S.

Det vil stå for fortsatt kvalitet og service, på tradisjonell grunn.
Med vårt store lagerutvalg og mulighet for å produsere spesialprofiler på bestilling, kan vi dekke ethvert behov for godt og riktig trevirke.

Bruk TRE fra BRUGET.